Gastenboek van onze vakantiewoning

vakantiehuis huren in Sauerland

Reacties van onze gasten
Jarne januari 2024
Hartelijk bedankt voor het huis waar we in mochten verblijven. We hebben het erg naar onze zin gehad. We hebben genoten van het huisje en de mooie omgeving. Bij aankomst was alles keurig netjes in het huis en we hebben er heerlijk geslapen.

Hartelijke groet,
familie J.V
Meijer juli 2023
Wij zijn ( helaas) weer thuis uit het mooie Frankenau en prachtige omgeving! Het blijft iedere keer weer genieten om van jullie heerlijke woning en de omgeving te mogen genieten! Ook nu was het weer zo mooi, fris groen, de korenvelden, de bloemen, de leuke plaatsen en vooral de rust en de natuur. We hebben weer veel gezien, herten vlak bij jullie woning, roofvogels, spechten, egel, en zelfs een gouden jakhals, prachtig. Wij willen jullie weer bedanken voor de gastvrijheid tot het gebruik van jullie woning. De woning zag er bij aankomst netjes en schoon uit. Wij hebben het huis hoop ik netjes achter gelaten, en graag weer tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
familie Meijer
Karin mei 2023
Het voelt voor ons echt als een heerlijke plek en we hebben er ondanks dat ik zelf niet fit was, weer enorm van kunnen genieten. Vast nog wel tot een volgende keer.

Groeten,
Karin R.
Sandra februari 2023
We hebben weer een heerlijke week gehad in jullie huisje. Weg hebben genoten en veel gewandeld. De week is zo voorbij en we zijn weer thuis. Misschien een tip, een sensor lamp waar de auto's staan, daar is het ontzettend donker, voor mijn ouders die op leeftijd zijn zie je niet waar je loopt. Verder was alles mooi op orde. Vanmorgen hadden we nog een beetje sneeuw.

Bedankt!
Fam. Janssen
Judith januari 2023
Het was weer een heel fijne week in het huisje. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van het extra hout, heel fijn. De sneeuw was prachtig, zeker met het uitzicht vanuit een warm huisje ;-) Natuurlijk hebben we ook prachtige wandelingen gemaakt door de sneeuw. Ook de honden hebben genoten. De nieuwe bank en stoel zijn mooi! Hartelijk dank weer voor een fijne week voor nu en nog eens.

Groeten,
Mark en Judith
Jan oktober 2022
Wij zijn gistermiddag thuis gekomen na een prachtige week in Frankenau. De zon kwam in de loop van de week steeds meer tevoorschijn en de temperaturen liepen ook steeds meer op. We hebben meer tijd buiten dan binnen doorgebracht. Veel gewandeld en genoten van de mooie herfstkleuren. De eerste dagen hebben we de kachels op stand 1 gezet, woensdag hebben we er één uitgedaan en donderdag de andere ook. De zon deed overdag zijn werk en de nachten waren ook zacht. Als het mogelijk is, zouden wij ook volgend jaar weer graag gebruik willen maken van jullie vakantiewoning in Frankenau.

Met vriendelijke groet,
Jan en familie
Natascha juli 2022
We moeten altijd weer enorm wennen als we thuis komen vanuit Frankenau, de rust, de natuur, en de mooie omgeving brengen ons tot rust. En ineens missen wij dan het mooie uitzicht van jullie woning. Fijn dat wij nog een weekend erbij aan konden plakken, we hebben optimaal genoten. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid tot het mogen verblijven in jullie woning. Wij hopen in de toekomst vaker van jullie woning gebruik te mogen maken. Ik stuur hierbij nog een paar leuke foto's toe vanuit de omgeving. Wij zijn er wel zeker van dat wij als gast zullen terugkeren in Fankenau en jullie woning. Wij hebben zeker mooie herinneringen en het liefst reizen wij morgen weer af en retour, maar je zit al aardig vol voor de aankomende periode zien wij. Wij wensen jullie al het goed toe,

Met vriendelijke groet,
Natascha,Sjaak,Isabella
Janssen juni 2022
Wij hebben een heerlijke week gehad in Frankenau. Helaas zit het er al weer op. We hebben echt genoten! In de bijlage een paar foto's van ons en de hondjes. Zij hebben ook genoten! Wij hebben wel een wespennest gevonden onder het dak, links van de deur waar je naar binnen gaat. Denk laat ik u even weten. Wij hebben nog niet veel last van gehad, gelukkig. Wij verheugen ons al op de volgende keer. Fijn dat wij in jullie huisje mogen met dat mooie uitzicht. Echt prachtig daar en iedere keer is het weer genieten. Bedankt en fijne dag nog.

Met vriendelijke groet,
Sandra
Marc en Judith oktober 2021
We hebben heel fijne dagen gehad, heerlijk weer genoten van de rust. De toilet is mooi opgeknapt zeg! Ziet er keurig uit. De aparte koelkast in de keuken was ook heel handig. Nogmaals dank voor nu en nog eens.

Met vriendelijke groet,
Judith Jan en familie
Jan oktober 2021
Hierbij een berichtje vanuit Nederland na een heerlijke week in jullie vakantiewoning. Wij hebben het weer fijn gehad. Volop gewandeld met onze windhond Caro. Ook hebben we de eerste dagen vaak buiten in het zonnetje voor het huis kunnen zitten. Maar Frankenau heeft toch wel een eigen klimaat! Wij hebben deze week van alles meegemaakt: de eerste dagen warm in de zon, zeer dichte mist ( en daardoor veel kouder dan de weersverwachting doet geloven), felle herfstbuien op donderdagmiddag, vanmorgen na een heldere nacht moesten wij de auto krabben en er waren zware windstoten in de nacht van woensdag op donderdag. Echt herfstweer dus, maar op alle dagen konden we lange wandelingen maken door de prachtig gekleurde bossen en weides in en rond het Kellerwald. Het huis beviel weer goed; wat een mooi nieuw toilet en ook een nieuwe koelkast. Soms moet je wat geluk hebben: er is in die stormnacht een dode naaldboom over het pad heen omgewaaid, die op precies 6 meter van onze auto terechtkwam.... Die ochtend werd de boom in stukken gezaagd en is daarna het bosje ingeschoven aan de overzijde van het pad.

Met vriendelijke groet,
Jan
W.Lemckert mei 2019
Hartelijk dank voor het gebruik van uw woning. Hierbij even een reactie voor uw gasten boek. Wederom (3e keer) erg genoten van de prachtige omgeving van Frankenau en het heerlijke huisje. Ook mijn logeerhond "Donja" heeft erg genoten van het rennen door het hoge gras op de ondergelegen weilanden. Erg fijn dat je zo vanuit het huisje de weilanden in loopt om de hond uit te laten. Iedere keer geniet ik ook weer van het prachtige uitzicht als je daar loopt. Kom zeker voor een vierde keer weer eens terug maar dan hopelijk met een eigen hondje.

Met vriendelijke groet,
W.Lemckert
E.Piek april 2019
Wij zijn naar een fantastisch (natuurlijk veel te kort) verblijf in uw vakantiewoning weer terug in Nederland. Wij hebben uitermate genoten van het verblijf. Het weer, het uitzicht, de omgeving. werkelijk alles was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar.

Hopelijk tot een volgende keer,
E.Piek
Marc en Mirjam april 2019
We zijn weer terug van een heerlijke week vakantie in uw huisje. We troffen het met het weer. Daardoor heerlijke grote wandelingen met de hond kunnen maken. Door de foto's die ik op facebook heb geplaatst kreeg ik vragen waar we waren geweest en was er interesse door mensen van de Duitse staande draadhaar groep. Toen we aankwamen liep het reservoir van de toilet in de slaapkamer niet vol zodat je niet kon doortrekken. Mijn man heeft dit gelukkig zelf kunnen oplossen. Ook stond er geen zak hout klaar, maar er was genoeg hout te koop in de buurt. De avonden waren nog erg fris dus was het gezellig om de houtkachel aan te maken. Op de laatste dag is er zelfs nog sneeuw gevallen. Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Marc en Mirjam
Judith maart 2019
We hebben heerlijk tot rust kunnen komen en lekker door de bossen gestruind met de dames. Deze hebben het geweldig gehad en hebben met recht zich modder collies mogen noemen ;-).

Met vriendelijke groet,
Judith en Marc
Fam.Bergman mei 2018
We hebben een heerlijke meivakantieweek gehad in jullie mooie huisje. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, het huisje was schoon en de bedden waren al opgemaakt. Het huisje had een goede internetverbinding, Nederlandse zenders op de televisie en er lag heel veel informatie over de omgeving. Altijd handig, zo kon je snel vinden wat er in de buurt te doen is. Ook de informatie die we thuis gestuurd kregen voordat we op vakantie gingen, met adressen over restaurants in de buurt waar je lekker kon eten, kwam goed van pas. Vanuit het huisje had je een mooi uitzicht over de omgeving en je kon zo het bos in lopen. Vanaf het vakantiepark hebben we een aantal leuke wandelingen gemaakt. Prachtig ook de fris groene bomen in deze tijd van het jaar en de gele koolzaadvelden die volop bloeien in deze periode. Goed voor veel fotomomentjes. We hebben een bezoek gebracht aan de leuke stad Kassel (veel winkels) en aan de Edersee waar van alles te zien en te doen is. We hebben genoten van onze vakantie in jullie mooie huisje. We komen zeker nog een keertje terug.

Met vriendelijke groeten,
Familie Bergman
Frieda januari 2018
We hebben weer heerlijk genoten en zijn tot rust gekomen in jullie vakantiehuis. Elke keer voelt het weer als thuiskomen. Voor ons de eerste keer dat er geen sneeuw lag, het voordeel was dat de wandelpaden goed zichtbaar waren, maar het bos was één modderpoel. Er lagen in het bos en ook in het park veel omgewaaide bomen. De hond heeft ook genoten van de omgeving en het Kellerwald.

Met vriendelijke groet,
Frieda
J.P oktober 2017
Onze herfstvakantie zit er op. Wat hebben we de afgelopen week weer genoten in Frankenau. De bossen waren prachtig gekleurd en het weer werkte enorm mee. Iedere dag flinke wandelingen met de hond en uitblazen met een boek in het zonnetje voor het huis. Door de zonligging van het huis (en ik denk de goede isolatie) warmde het huis steeds goed op en hebben we de elektrische steenhaarden het overgrote deel van de week op stand nul kunnen laten staan. We hebben zo genoten van het huis en de omgeving dat we, als dat mogelijk is, volgend jaar weer graag de herfstvakantie in jullie huis zouden willen doorbrengen.

Met vriendelijke groet,
Jan
Joke den H januari 2017
Wij hebben het prima naar onze zin gehad. Het weer viel wat tegen, maar dat kan men verwachten in deze tijd van het jaar. De honden konden goed uitgelaten worden, de omgeving is boeiend voor zowel wandelaars als steden bezoekers. Compliment over de verwarming. We hoefden niets te doen en alles was en bleef lekker warm. Uw huisje bevindt zich op een mooie locatie. Dat hebben wij kunnen constateren tijdens de wandelingen. Zeer vrij met een mooi uitzicht. Iedere morgen werden de paden vrij gehouden. Toen op zaterdag het behoorlijk gesneeuwd had, kwam men zelfs schuiven. Met de Wifi is het niet meer in orde gekomen. Dus als we weggingen overdag, probeerden we onze mails daar te lezen. Mochten we in de toekomst weer naar het Sauerland willen, dan zullen we zeker u benaderen.

Met groet,
Joke
J.K.G januari 2017
We hebben een fijne vakantieweek beleefd in Frankenau. Het was mooi winterweer, waardoor we hebben kunnen genieten van het mooie landschap in winterse sferen. We hebben genoten van de fijne vakantiewoning! Gisteren zijn we thuis gekomen en ondanks code oranje hebben we geen problemen op de weg ondervonden. We overwegen om ook in de zomer naar Frankenau te gaan en we zouden de vakantiewoning ook wel willen aanbevelen aan familie.

Met vriendelijke groet,
Jan-Kees
Hendriks september 2016
Wij vonden het vakantiehuis geweldig, schitterende ligging. Het huisje zit er perfect uit. We hadden een geweldige week, mooi weer, mooie wandelingen, mooie omgeving. Complimenten dat het huisje er zo goed uitzag. Wij komen er nog eens terug.

Met vriendeljke groet
heer en mevrouw Hendriks
Lexmond augustus 2016
Wij hebben erg genoten van uw huisje en de omgeving. Ideaal overal rookmelders (die het ook doen) Wij nemen n.l. ook altijd 2 rookmelders mee. Omdat ze vaak in huisjes er niet zijn of batterij leeg! En voor je veiligheid belnagrijk dat ze wel werken! Ligging is inderdaad lekker op een rustige plaats.

Dank je namens de familie en dwergpoedel Muis
Diane
Lemckert mei 2016
Ten eerste hartelijk dank voor het gebak welke wij in de koelkast aantroffen bij aankomt. Was erg lekker. We hebben de afgelopen week weer heerlijk genoten van uw vakantiehuis en de omgeving. Het weer was redelijk goed en af en toe kwam het zonnetje er ook bij. Dinsdag regende het de hele dag en zijn wij binnengebleven. Ook wel eens fijn. Een enorme aanwinst is uw nieuwe TV. De laatste keer hadden wij zo?n probleem toen het onweerde. Nu geen enkel probleem gelukkig. Niet alleen wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van uw huis maar ook de familie Koolmees welke een nest hadden onder de dakpan (zie foto?s). Een af en aan gevlieg met eten. Erg leuk gezicht. Ook Tara heeft weer heerlijk genoten van de natuur en we hebben er een foto van bij gedaan

Hartelijk dank voor het gebruik en we hopen zeker weer een keer te mogen terugkomen in uw fijne huisje. Met vriendelijke groet,
Wim Lemckert
Jessica maart 2016
Bij deze wilden we jullie nog even laten weten dat we met veel plezier in jullie vakantiewoning hebben vertoefd. Wat een gezellig en praktisch huis en wat een rust en mooi uitzicht! Tegen de schemering kwamen hordes Kraanvogels over. In het nationale park is het goed toeven. We hebben verse sneeuw gehad en dat maakt alles nog mooier. Onze hond Alfred vond dat echt fantastich (zie ook de bijgevoegde fotos?). We hebben (tot onze verrassing) geen hout verbruikt. Ook is er niets kapot gegaan.

De kans is groot dat het niet bij deze ene keer blijft. Met vriendelijke groet,
Familie Vossen
Pronk oktober 2015
Vanmiddag zijn we thuisgekomen na een heerlijke week in Frankenau. Wij hebben iedere dag prachtige wandelingen in en rond het Kellerwald gemaakt, zonder een mens tegen te komen, genietend van de mooie uitzichten en de prachtige herfstkleuren. Zeker toen gisteren (vrijdag) de zon goed doorkwam, kleurden al die beuken adembenemend. Niet alleen wijzelf, maar ook onze honden hebben hun hart opgehaald. Iedere ochtend stonden ze dansend bij de deur om onvermoeibaar hun kilometers door de bossen en over de velden te maken. Door onze wandelingen door Drenthe en over de Veluwe weten ze samen feilloos de vele wildwissels van herten, vossen en zwijnen te herkennen, aan de riem dus... Jullie huis vonden wij heerlijk ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ideaal gelegen aan de rand van het park met een mooi uitzicht over de weides en het Kellerwald. Wat ons betreft: als de mogelijkheid er is, zouden wij volgend jaar weer graag in de herfstvakantie jullie huis Am Sternberg 121 willen boeken!

In ieder geval onze dank voor jullie gastvrijheid, Met vriendelijke groet,
Familie Pronk
De Clercq september 2015
We zijn zonet terug van ons kort verlof in Sauerland. Het was een aangenaam verblijf en ondanks de minder gunstige weersomstandigheden hebben we er toch een maximum van genoten. Super mooie streek!

Hartelijk dank vriendelijke groeten van ons vier.
Mieke De Clercq
fam Böcker aug 2015
Bij deze willen wij u nogmaals bedanken, voor de fijne week die wij in het vakantiehuisje hebben gehad en we komen zeker nog een keer terug. Wat een mooi, ruim, gezellig en met alle comfort huisje. We vonden het super.Wat een mooi uitzicht en mooie omgeving.

Met vriendelijke groet, Fam.Böcker
Peters juli 2015
Bedankt dat we in uw huisje mochten zijn. We hebben het heel leuk gehad. Veel routes gelopen, was gezellig.

groetjes fam Peters
Jolanda juni 2015
Jullie huis ligt prachtig daar boven aan de berg. Er ontbreekt aan niets! ( Behalve een zwembad dan met dat warme weer! Ha ha. ) Prachtige omgeving om te wandelen. De dagen dat we er waren hebben we genoten. Een klein puntje van kritiek. Het beddengoed was van 100% polyester. Dat was met dat warme weer helemaal bloedheet. Wellicht kun je daar beter katoen voor gebruiken?

Met vriendelijke groet, J.Van den Boer
Maarten juni 2015
fantastische week Prachtig huis. schitterende omgeving voor herhaling vatbar. we zullen zeggen tot ziens

Hart groet, Maarten
Tim mei 2015
Wij hebben genoten van onze vakantie in Frankenau. Het weer was goed en heeft daaraan ook bijgedragen. De door u uitgevoerde aanpassingen aan de woning geven het een open karakter en door de aanbouw blijft het woongedeelte vrij van alle "rommel" die men bij zich heeft. De woning is functioneel ingericht en alles werkt zoals het hoort. Ook bij minder goed weer is het binnen aangenaam vertoeven. Wij hopen zeker nog eens van uw vakantiewoning gebruik te (mogen) maken.

Met vriendelijke groeten, Tim en Kate
Max
Gerda v B. mei 2015
We hebben een leuke week gehad. Het huisje is ons bevallen en heeft wat ons betreft een van de beste liggingen ten opzichte van andere huisjes (met name uitzicht). We hebben veel gewandeld en goed weer gehad. Hartelijk dank en wie weet huren we het ooit nog eens.

Met vriendelijke groet, Arjen en Gerda
Pascal april 2015
We hebben een hele mooie tijd gehad in het huis. Een hele mooie, rustige omgeving die ideaal is voor mensen die van wandelen houden, met of zonder honden. Het huis was zeer compleet en sehr gemütlich.

Met vriendelijke groet, Pascal Janssen
Maaike februari 2015
Gisterenmiddag zijn we helaas weer in NL aangekomen. We hebben een heerlijke week gehad en een heel fijn verblijf in het huisje. Hartelijk dank daarvoor! Er lag veel sneeuw en de aanwezige slee kwam dan ook fantastisch goed uit. Als we weer eens naar Frankenau gaan dan hebben we zeker weer een voorkeur voor uw huisje. Hierbij ook een paar foto's van onze hond Boef. Kijk maar welke jullie voorkeur heeft!

Vriendelijke groeten, Matthijs, Maaike en Josje
Katinka jan. 2015
We hebben weer een hele leuke tijd gehad in Frankenau en komen zeker terug! Ook nogmaals dank voor de snelle reactie wat betreft de slee en de sneeuwschep!

Met vriendelijke groeten en tot de volgende keer! Erik en Katinka
Judith okt. 2014
Hartelijk dank voor het fijne plekje, we hebben 2 weken heerlijk kunnen uitrusten. Genoten van de haard en de mooie wandelingen in de buurt. Ik stuur een aantal foto's mee die jullie mogelijk nog kunnen gebruiken voor de website.

Met vriendelijke groet, Mark en Judith
Annette sept. 2014
We hebben een fijne vakantie gehad. Jullie hebben daar een mooi huis en er is van alles te doen in de omgeving.
Bedankt en tot ziens.

Met vriendelijke groet, Annette
mevr. Enders sept. 2014
Wij hebben ontzettend genoten van uw huisje, heel comfortabel, en vooral van HET SCHITTERENDE UITZICHT! De meeste huisjes hebben niet zo’n mooi vrij uitzicht over ”de Alpenweides”. (ik vond het heel erg op echte alpenweides lijken, dat groen met die bloemetjes, schitterend). Voor ons is het voor herhaling vatbaar, ik zou nu al zo terug willen naar de mooie natuur en de zuivere lucht!

Vriendelijke groet, mevr. Enders.
Dunnewold juli 2014
We hebben een supermooie vakantie gehad. Wat een uitzicht vanuit het huisje! En wat een gezellig huisje! Hebben ook genoten van de mooie omgeving en natuurlijk de Edersee.

Hartelijke groeten fam. Dunnewold
Gerda juli 2014
We hebben afgelopen week een fijne vakantie gehad in uw vakantiehuis in Frankenau. Het is een heel compleet en schoon huisje in een prachtige omgeving. Misschien dat we in de winter nog eens terug willen komen.

MVG Peter en Gerda
Fam. Van Dijk mei 2014
Wij willen u langs deze weg laten weten dat wij een paar heerlijke dagen hebben gehad in uw huis. We hebben genoten van het prachtige uitzicht en de wandelingen. Tevens hebben onze twee honden heerlijk kunnen spelen in de ondergelegen weide en hebben daar dan ook met volle overgave van genoten. wij komen zeker als de gelegenheid daar is nog graag een keer terug.

vriendelijke groet Fam van Dijk en hun twee honden
Fam. Lems april 2014
We hebben erg genoten van jullie vakantiehuis. Mooi gelegen aan de rand van het vakantiepark met een mooi uitzicht op de natuur en veel wandelmogelijkheden in de buurt.

familie Lems
Familie Albeda maart 2014
Vanmiddag zijn we weer teruggekeerd uit Frankenau. We hebben het heerlijk gehad. Het is een fijn huis en een mooie omgeving. De bossen zijn natuurlijk nog wat kaal nu, maar onze hond heeft er heerlijk kunnen rennen en wij vrijwel dagelijks lekker kunnen wandelen. We hebben veel reeën en roofvogels gezien en ook een zwarte ooievaar. De bank zit lekker, de bedden sliepen heerlijk, de verwarming is ideaal en het heeft ons aan niets ontbroken. Twee keer lekker gegeten bij Hessischer Hof, vriendelijke mensen, nette prijzen en overvolle borden. Dagje Kassel gedaan en ook wat kleine stadjes bezocht. Al met al een heerlijke week gehad in een fijn huis in een mooie omgeving. Dank voor uw gastvrijheid

fam.Albeda Jelgersma
Fam.Van de Worp maart 2014
Wij hebben genoten tijdens ons verblijf in uw vakantiewoning!
Het uitzicht is werkelijk schitterend!
Ook is de woning heel goed uitgerust met alle lekkere bedden en de grote bank. We hebben de sneeuw niet gemist!


fam.Van de Worp
Fam.Rollema 25 februari 2014
Wij hebben een mooie vakantie gehad in Frankenau.
Het huisje was perfect.

fam. Rollema
Cecile en Lex februari 2014
Wederom grandioos.
Goede verbouwing, extra ruimte.
Graag tot een volgende keer.

Mvr.groeten,

Cecile en Lex
Arnoud 31 januari 2014
We hebben weer genoten in jullie vakantiehuisje.
We vonden de aanbouw ideaal, ook is er veel meer licht in de kamer

groeten,

Arnoud
Wim en Marja 26 januari 2014
We hebben weer fijne dagen gehad.
Door het weghalen van de wand heb je een nog mooier uitzicht. De nieuwe aanbouw is erg mooi geworden.
We komen zeker nog een keer.
Met vriendelijke groeten,

Wim en Marja
Fam. Heijmans juli 2013
Het is ons goed bevallen in Frankenau.
Het gezellige, ruime, mooi en veelal rustig gelegen huis met veel comfort.
Een goede uitvalbasis voor bezoek aan het Kellerwald infocentrum met zijn zeer eigentijdse interactieve presentaties en 4D-film, bewegwijzerde rondwandelingen door het indrukwekkende, prachtige oerbeukenbos, de Edersee, de (rondleiding) stuwdam, Schloss Waldeck, het Bergbahntje, de Standseilbahn zum Peterskopf, de kopermijn Bergfreiheit, de ijzermijn Grube Christiane, Diemelsee, Adorf...
en er valt nog veel meer te zien en te beleven en dat in de directe omgeving.
Wat ons betreft is het een aanrader voor mensen die van een dergelijke vakantie houden.
Misschien voor ons nog eens een (herfst?) terugkomer. Hoewel we een volgende vakantie vaak weer eens een ander plekje willen verkennen.
Met vriendelijke groet,

Vera
Dave en Bianca 26 juli 2013
We hebben ontzettend genoten in het prachtige vakantiehuisje.
Wat ons betreft zeker een aanrader.
De informatie in het huisje was prima verzorgd waardoor we elke dag
weer iets nieuws van de prachtige omgeving rondom de Edersee hebben gezien.
Ook met de hond was dit de perfecte locatie.
Ik zal z.s.m. nog wat foto′s van de hond opsturen.

Met vriendelijke groeten,

Bianca
Mw.L 8 juni 2013
Het is een heerlijk en compleet huisje!
En wat een prachtige omgeving.
Geweldig dat de honden zo dichtbij al heerlijk los kunnen lopen in de velden.
We hebben genoten. Zeker de moeite waard om nog eens te doen.
Ik stuur u nog een foto van de hondjes.

Met vriendelijke groet,
Mw.L
Bart 22 mei 2013
Wij hebben vorige week een heerlijke vakantie gehad!
Heel hartelijk dank daarvoor, zeer genoten van het gezellige huisje en de werkelijk prachtige omgeving, wat is Duitsland toch mooi en vooral ...... stil!
Het was een sportief weekje met mountainbiken, wandelen, hardlopen etc. samen met onze dochters en schoonzoon.
Eigenlijk was het veel te kort en we zijn van plan om in het najaar
nogmaals te huren, indien het mogelijk is.
Een foto van de hondjes stuur ik U later,

Nogmaals dank en wellicht tot de volgende keer,
Bart ...
Fam. M.van den Akker 27 februari 2013
We hebben het erg naar onze zin gehad. Voor herhaling vatbaar!

Vriendelijke groet,
Familie van den Akker
Mevr. van Dalfsen 31 maart 2013
Gisteren zijn wij weer terug gekomen van een heerlijke week vakantie in uw huisje.
We hebben het fantastisch gehad en goed weer.
Er lag nog een dik pak sneeuw! We hebben prachtige wandelingen gemaakt.
Onze hond Cazador ( een Duitse Staande Draadhaar ) kon er geen genoeg van krijgen!
Tijdens ons verblijf is de schoorsteenveger ook nog geweest.
Omdat er nog zoveel sneeuw lag hadden we voor de vogels een grote zak voer gekocht.
We hebben nog nooit zoveel verschillende soorten vogels bij elkaar gezien.
Wij wensen u prettige paasdagen.

Mvg
Mirjam van Dalfsen.
familie Roebroeks 29 september 2012
Het verblijf was weer fantastisch, wil U er alleen even op attenderen,dat er een wit koffiekopje is gebroken bij het afwassen,inmiddels het kopje weggegooid.

Groetjes van de familie Roebroeks en tot de volgende keer maar weer.
familie van Ast 8 augustus 2012
We hebben de afgelopen 14 dagen erg genoten van de vakantiewoning en uitzicht en uiteraard ook het erg mooie weer.
We hebben veel met onze hond in de omgeving gewandeld en hebben daarvan erg genoten.
Mochten wij in de toekomst weer gebruik willen maken van uw vakantiewoning , laten wij dit uiteraard horen.

Marion en Roel
Pieter en Bregje 23 juli 2012
Wij hebben een hele fijne twee weken gehad in uw vakantiewoning in Frankenau.
We hebben prachtige wandelingen gemaakt, vanuit het huis en vanuit de omliggende dorpen.
Elke keer waren we weer verrast door de mooie natuur.
Regelmatig werd ons pad gekruist door wilde zwijnen met jongen, reeen en vossen.
Jammer genoeg hebben wij geen foto's van het wild kunnen maken.
Het kruist ineens je pad en gaat verder.
We zagen drie wilde zwijnen met een groot aantal kleine biggetjes, die alle kanten uit uitvlogen.
Fascinerend om te zien, maar je houdt je hart vast voor de hond! Met kleintjes zijn ze best gevaarlijk.
We hebben wel wilde orchideeen gevonden, die lieten zich wat makkelijker vastleggen!

Pieter en Bregje
Familie Sterk 6 mei 2012
Wij hebben afgelopen week een heerlijk vakantieweekje gehad in uw huisje.
Het weer speelde daar natuurlijk ook een positieve rol in mee.
De natuur en omgeving is er prachtig.
Voor herhaling vatbaar.Hartelijk dank.
Waar ik wel naar heb gezocht was een droogrekje. Ik vond wel de knijpers.
Vriendelijke groet,

Fam. Sterk
Astrid 14 juli 2011
We zijn gisteravond weer thuis gekomen en we hebben enorm genoten.
Wat een geweldig mooi plekje, met een heerlijk uitzicht.
Ik heb vogelvoer gekocht en we hebben allerlei soorten vogeltjes te gast gehad.
De eerste week was het super rustig en vanaf zondag kwamen in het huis naast ons mensen met 2 zwarte labradordames.
Dus onze Sammie heeft de dagen van zijn leven gehad met 3 Labradorvrouwen om hem heen.
Sammie heeft helaas met zijn enorme zwiepstaart een glaasje van de tafel geslagen, kapot op de grond.
Ik heb in alle plaatsen gezocht naar vervanging. Maar nergens de zelfde glaasjes te vinden.
Ik heb 2 nieuwe windlichten met geurkaarsen gekocht en deze op de tafel gezet.
Sorry voor het ongemak.
Verder stonden er 2 glazen in de kast. Een met een barst en een met een stukje eruit.
De vorige bewoners hebben dat zo achtergelaten.Die heb ik weggegooid en heb 2 nieuwe glazen gekocht.
Ik zal morgen de foto's op de computer zetten en als er leuke bij zitten van Sam en Luna voor het huis,Danzal ik ze aan u mailen.
Enorm bedankt dat we gebruik mochten maken van het heerlijke huis in Frankenau.
Het was heerlijk. Gelukkig hadden we niet zulk hondenweer als nu.

Met vriendelijke groeten,
Astrid Mulder
familie Koopal 27 mei 2011
Helaas de vakantie zit er weer op.
Dat wij iets eerder naar huis zijn gegaan was niet omdat het niet meer beviel, in tegendeel, maar omdat het weer slechter zou worden.
Het was een heerlijke vakantie. Het huis was goed, evenals de bedden, het uitzicht is heerlijk en veel rust.
Ook onze hond Sarah het had prima naar haar zin. Toch even een paar dingetjes. Wij hebben geen parasol kunnen vinden en ook geen buitentafel.
Gezien het mooie warme weer en geen mogelijkheid om in de schaduw te zitten hebben wij zelf twee (kleine) parasols gekocht.
Ten aanzien van de buitentafel: wanneer wij buiten wilden eten moesten wij de kleine tafel uit de keuken steeds naar buiten en binnen slepen.
Dankzij het mooie weer, hebben wij weinig gebruik gemaakt van de houtkachel.
Het overgebleven hout hebben wij, voor gebruik door de nieuwe huurders, naast de woning gelegd bij het andere hout dat daar ligt.
Nogmaals wij hebben het prima naar onze zin gehad en zullen het huis zeker aanbevelen.

Jan en Sandra
Yvon 1 mei 2011
Even laten weten: We hebben het ontzettend leuk gehad en voor Sandokan was het een eldorado.
Hele leuke foto's van hem gemaakt. Volgen nog.
We vinden dat jullie de mooiste plaats van het hele park hebben.
Ontzettend getroffen met het weer. Heerlijk!
Lekker geslapen en wat een goeie kussens zijn dat, zeg! Die wil ik ook wel. Serieus.
Drie restaurants gehad. Allemaal lekker en die we niet mochten overslaan was inderdaad fantastisch!


Met vriendelijke groet Yvon
Familie Verstappen 16 februari 2011
We hebben van een weekje groen, rust en wandelen in uw huisje genoten.
Helaas heb ik geen foto's kunnen maken (fototoestel vergeten).
Ik hoop dat wij het huisje in een goede staat hebben achtergelaten.
Bedankt voor het mogen huren van uw woning.

Met vriendelijke groeten, Marjan.
Familie van Grunsven 7 februari 2011
Wij hebben een fijne vakantie gehad in uw huis, samen met de hond,
We zullen nog foto's doormailen.

Bedankt !
Fam v Grunsven
Dirk en Harmke 30 november 2010
Wij hebben het reuze naar de zin gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.
Ik kan u helaas geen foto's sturen omdat wij geen foto's hebben gemaakt.
Het was voor ons de vierde keer op dit park en dan krijg je op het laatst ook boeken vol foto's van hetzelfde, vandaar.

Heel erg bedankt dat we in uw huisje mochten en wie weet tot volgend jaar !!
Groeten Dirk en Harmke
Fam. Roebroeks 4 oktober 2010
We hebben het prima naar onze zin gehad in uw vakantiehuisje.
Prachtige omgeving en een mooi uitzicht vanuit het huisje in het dal.
Het huisje was schoon en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.
We hebben veel gebruik gemaakt van de wandelkaart met zijn talloze wandelroutes.
In ieder geval voor herhaling vatbaar. Bedankt namens de honden Hazel en Sherlock,deze hebben echt genoten van onze wandelingen door het bos.

Groetjes familie Roebroeks en hopenlijk tot een volgende boeking.
Corine Beunder 29 augustus 2010
We zijn weer thuis na een heerlijke vakantie.
Gelukkig niet het noodweer gehad zoals in Nederland. We hebben genoten van de mooie omgeving en heel veel gezien en gewandeld.
Ook erg plezierig vertoeven in jullie mooi huis. Alles erop en eraan. Met de verwarming is het ook goed gekomen.
Bedankt voor de snelle reactie.
We hebben in de bijlage wat foto's gedaan van onze honden. Zij liggen hierbij voor jullie huis. Wij hopen nog eens terug te mogen komen.
Misschien een tip; het is altijd erg leuk om een gastenboek aan te treffen in de vakantiebungalow.
Hierin kan je leuke tips en uitjes kwijt. Wij hebben er altijd veel aan gehad tijdens andere vakanties.
Vakantiegangers zetten hier hun ervaringen in, waar kan je lekker eten, wat is een mooie wandel route, boomtoppenpad is geopend in Waldeck, waar is er een leuke markt enz.

Met vriendelijke groet,
Wim en Corine

Maarten en Annelies 21 juli 2010
Gisterenavond zijn we weer veilig thuis gekomen.
We hebben weer mogen genieten van de prachtige omgeving.
We willen jullie complimenteren met de doorgevoerde veranderingen zoals dakvensters
en nieuwe deuren naar de balkons en de facelift van het lakwerk. Het was weer echt "thuiskomen".
De bedden liggen fantastisch - wij konden niet ontdekken of dit nu springbox matrassen zijn. Mogelijk dat jullie ons dit geheim kunnen verklappen.
De foto in het midden van bijgaande collage geeft weer dat wij wel iets met jullie huis hebben.

Met vriendelijke groet,
Maarten en Annelies Thiebou & Kelly en Beau
Fam. van Waard 31 januari 2010
We hebben het uitstekend naar ons zin gehad, gerelaxed en lekker met de honden gewandeld.
Door de vele sneeuw kregen de honden last van ijsvorming tussen de tenen, waardoor ze moeite hadden met lopen.
Desondanks was het een prachtig gezicht met al die sneeuw. Elke dag hebben we de houtkachel aan gehad, zelf hadden we ook nog 2 zakken hout meegenomen.
's Avonds gaf dat een behaaglijke knusse sfeer. Helaas is het lijstje met "Herzlich Wilkommen" wat boven op het randje bij de kapstok stond, op de grond gevallen.
Het lijstje is er nog, de scherven hebben we opgeruimd.
Persoonlijk vonden wij het licht van alleen de wasemkap in de keuken te weinig licht geven tijdens het eten koken.
Vrijdag ochtend was er nog niet geschoven en konden we, ondanks de winterbanden, met veel moeite wegkomen (we hadden geen sneeuwkettingen bij ons).
Nadien hebben we er hartelijk om gelachen.
Het lijkt ons fantastisch het huisje en de omgeving ook eens in een ander jaargetijde te bezoeken.
We hebben nog een paar foto's bijgevoegd.

Vriendelijke groeten,

Frieda Berkel en Arnoud van Waard.
Familie Boer 25 augustus 2009
Bij deze wil ik doorgeven dat wij van de vacantie in uw huisje hebben genoten.
Wij vonden het een mooi huisje,met volgens ons een van de mooiste uitzichten van het park. Ook de omgeving was een plaatje,en je kon er flink je kuitspieren oefenen,door de diverse wandelroutes te volgen.
Verder was het heel fijn,zeker omdat we maar voor 1 week gingen dat er zo'n uitgebreide map met info en een kaart van de omgevong in het huisje aanwezig was. Zodat we daar zelf niet achteraan hoefde te gaan. Nog een belangrijk pluspunt:De kwaliteit van de bedden was ver boven het gemiddelde.(toppie)
Verder waren er maar 5 bruine buiten stoelen aanwezig?Misschien een tip om een vast oog in de grond of aan de fundering te maken. Want al luisterd een hond nog zo goed,soms nemen ze de kans toch waar om ergens te gaan buurten,

Fam.Boer
Broekman 13 juli 2009
Wij zijn ondertussen weer thuis en wij willen u hartelijk danken voor het gebruik van uw huisje.
Wij hebben ons meer dan prima vermaakt met ook nog mooi weer.
Het huisje voldeed prima aan onze verwachtingen en de omgeving is meer dan prachtig te noemen.
Wij hebben dan ook diverse prachtige wandelingen gemaakt.
Ook onze hondejes hebben zich prima vermaakt.
Ik zal seperaat een paar foto's sturen die u natuurlijk mag plaatsen als u dat wilt.
Nogmaals harte dank en wellicht willen wij nogmaals gebruik maken van het huisje.

Met vriendelijke groet,
J. Broekman
Fam. Thiebou 18 mei 2009
We hebben genoten van ons tijdelijke verblijf in Frankenau.
Schitterende lokatie, heerlijke bedden, knusse huiselijke sfeer en een fraaie omgeving.
We hopen nog dit jaar hier een keer gebruik te kunnen maken.
De toegezonden collage kwam tot stand middels onze fotograaf in het midden van de foto.
Van het eekhoorntje hebben wij 15 minuten film. We gingen zelfs voor haar/hem walnoten halen in de plaatselijke supermarkt.
Momenten om nooit te vergeten.

Hartelijke groeten,
Annelies en Maarten Thiebou