Foto's uit de omgeving van ons huis, nabij Sauerland in Duitsland.

appelboom bij ons vakantiehuis

ons uitzicht vanuit de woning Zo ziet u het uitzicht in de maand mei, gezien vanuit de vakantiewoning. het bos in het voorjaar Het bos in het voorjaar, de natuur is ongemoeid gelaten na de storm. onze hond in de weidevelden Onze hond heeft lekker de ruimte in de velden
dichtbij het vakantiehuis.
stropoppen langs de weg 2 grote poppen van stro, om aan te geven
dat de oogstfeesten beginnen.
Slot Waldeck gezien vanaf de studam In de verte zie je Slot Waldeck, gezien vanaf de stuwdam. bloesembomen in het park Bloesembomen langs de weg dichtbij het vakantiehuis.
ons vakantiehuis Onze vakantiewoning in de zomer. paarden in het veld De paarden mogen lekker vrij lopen in de velden. enkele huizen op het vakantiepark De fotograaf moest wel heel snel zijn om de fietser nog op de foto te krijgen.
de  velden in de zomer Een schitterende blauwe zomerlucht boven Frankenau. Rondvaartboot op de Edersee De rondvaartboot op de Edersee.

koeien in het veld Heerlijk tafereeltje van het boerenleven in Frankenau.
Paddestoel Kabouter Spillebeen was hier net even weg.

ons vakantiehuis in herfst Ook in de herfst is het goed vertoeven in onze vakantiewoning. landschap in natuurlijke herfstkleuren De bomen rondom onze woning, zijn in mooie herfstkleuren getooid.
pad naar de velden Overal op het park zie je de bonte herfstkleuren, de paden zijn bedekt met naalden. houtopslag in de herfst Houtopslagplaats van de plaatselijke houthakker. tractor van de plaatselijke landarbeider tractor bij de werkplaats.
ons vakantiehuis in de winter Vakantiehuis in de sneeuw. Bord langs de weg Welkomstbord van Frankenau. het veld in de sneeuw De zon breekt door de wolken heen op een schitterende winterse morgen.
Vergezicht Winterberg Winter in Winterberg. Onze hond speelt in de sneeuw Onze hond speeld met plezier op de besneeuwde heuvels. bessenstruik met sneeuw Besneeuwde struik met rode bessen.
Meer Informatie....